Najava – Molitveni sabor za nerođene

Udruga Betlehem Karlovac i ove godine planira ostvariti godišnji skup – Molitveni sabor za nerođene, po šesnaesti put. Kako se više ne može računati na mnoštvo molitelja, ove ćemo godine naš susret umjesto jedan dan održavati CIJELI TJEDAN! Od ponedjeljka 31.8 .do nedjelje 6.9., sve drage prijatelje, simpatizere, aktiviste, molitelje očekuju dani cjelodnevnih duhovnih obnova, pod nazivom: “Tjedan molitve, pokore, slavljenja i zajedništva ZA ŽIVOT”. Pater Marko Glogović i Betlehem pozivaju sve zainteresirane da nam najave svoj dolazak na: udruga.betlehem@gmail.com – dnevno ćemo moći i smjeti primiti do 100 osoba.
Program će svakodnevno obuhvaćati: Svetu ispovijed i Misu, klanjanje, katehezu raznih gostiju, svjedočenja, molitvu krunice i slavljenja kroz pjesmu i klicanje Gospodinu Životvorcu, posvetu Srcima Isusa i Marije, štovanje relikvija svetaca.
Detaljniji program tijekom kolovoza!
Umjesto mnogih autobusa u jednomu danu, dođimo s jednim do dva autobusa svakog od sedam dana!
Ne zaboravimo čim prije javiti za organizirani kao i za privatni dolazak. Prilagodimo se situaciji, ono što nas ne slama čini nas još jačima! Dobrodošli svi koji žele postati roditelji, te samohrani roditelji, djeca, trudnice, osobe koje nose ranu pobačaja. Svi! Svi koji ljube Boga i bližnjega te mole i rade za dostojanstvo, svetost i poštivanje svakoga čovjeka, od začeća do prirodne smrti – svi koji se žele duhom ojačati u danima tjeskobe i trpljenja.
Svojim dolaskom u samostan Svetice (Ozalj) dajmo i zadovoljštinu Gospodinu za tolike grijehe protiv života.
Vidimo se!